Top

Over LuxeTabletTassen.nl

LuxeTabletTassen.nl is dè webshop met een hoogwaardig assortiment lederen iPad cases, hoesjes, sleeves en tassen voor uw tablet. Ook vindt u bij ons diverse cases met toetsenbord en vele luxe lederen iPad cases. Bekijk ook eens de Van der Spek schrijfmappen met notitieblok en de zakelijke Sena Cases eveneens met notitieblok.

Kwalitatief hoogwaardige producten, snelle levering en een klantenservice die altijd voor u klaar staat hebben wij hoog in het vaandel staan.

Bij de aanschaf van een case bent u natuurlijk op zoek naar optimale bescherming om uw tablet zo lang mogelijk nieuw en krasvrij te houden. Naast een stijlvolle uitstraling en duurzaam en hoogwaardig materiaal wilt u ook dat uw toekomstige case, tas of sleeve praktisch en functioneel in het dagelijks gebruik is? Auto on/off functie? Inclusief een notitieblok? Is uw tablet makkelijk in en uit de case te halen en wilt u diverse accessoires zoals uw telefoon, lader, sleutels en pasjes erin kwijt kunnen? Of juist niet?

Bij ons vindt u een stijlvol assortiment van topkwaliteit lederen cases, tassen, hoezen en lederen sleeves van vele A-merken voor de complete bescherming van uw tablet. Maak een keuze en zorg dat uw tablet de bescherming krijgt die het verdient.

Heeft u nog vragen, opmerkingen en/of suggesties? Of bent u op zoek naar een specifiek product, welke (nog) niet in ons assortiment te vinden is? Maak dit dan z.s.m. kenbaar via het contactformulier.

Bekijk hier de cases voor uw tablet.
Bekijk hier onze kwaliteitsmerken.BEDRIJFSGEGEVENS


Adres:
Postcode en plaats:
Land:

Website:
E-mail:

KvK nummer:
BTW nummer:
Otterweide 47
3437 WD Nieuwegein
Nederland

www.luxetablettassen.nl
info@luxetablettassen.nl

54589231
NL177251104B01