Top

Griffin Survivor Case Apple iPad Air Black

Nieuw
  • Griffin Survivor Case Apple iPad Air Black
  • Griffin Survivor Case Apple iPad Air Black
  • Griffin Survivor Case Apple iPad Air Black
79,00
per stuk incl. BTW
Verwachte levertijd: 1 werkdag


Griffin Survivor Case Apple iPad Air Black

Met de Griffin Survivor zijn beschadigingen aan uw iPad Air verleden tijd. Deze extreem stevige hardcase is speciaal ontworpen om de iPad Air onder extreme omstandigheden schadevrij te houden. De Griffin Survivor voldoet aan militaire normen voor bescherming en duurzaamheid van het Amerikaanse en Britse ministerie van Defensie.

Twee delen van verschillende materialen
De Griffin Survivor bestaat uit twee delen. Allereerst is er het binnenframe van polycarbonaat kunststof. Dit frame is exact op maat gemaakt voor de iPad zodat deze stevig wordt omsloten. Daarna is er de dikke schokabsorberende silicone laag welke om het binnenframe klemt. Door de extra dikke hoeken geeft deze buitenlaag een zeer goede bescherming bij schokken en stoten.

Goedgekeurd door het Amerikaanse en Britse leger
De case is getest en gecertificeerd volgens de voorwaarden beschreven in het Amerikaanse Department of Defense MIL-STD-810 en Britse ministerie van Defensie Def-Stan 00-35. Zo is de case bestand tegen schokken stoten, opstuivend zand of stof, regen en trillingen.

Ingebouwde screenprotector
Dankzij de ingebouwde screenprotector van transparant kunststof is de gehele iPad beschermd, inclusief het meest kwetsbare deel van een iPad Air, het multi touch display. Doordat de screenprotector zeer dun is kunt u alle functies van uw iPad volledig blijven gebruiken zonder hinder te ondervinden van de case.

Bescherming van knoppen en poorten
Alle poorten en knoppen van de iPad zijn afgedekt om vuil en stof tegen te gaan. Door de klepjes open te maken krijgt u toegang tot de aansluitpunten zoals de dock connector, headset aansluiting, mute schakelaar en volume toetsen.

Afneembare standaard
Met de bijgeleverde standaard kunt u de case rechtop op tafel zetten. Deze clip is desgewenst aan de case te koppelen. Hiermee kunt u comfortabeler video's of andere multimedia bekijken. U kunt de standaard ook gebruiken om een half schuine stand te creëren om comfortabeler te typen.

De stevigste case op de markt voor de iPad Air
Wilt u zich nooit meer zorgen maken om beschadigingen aan uw iPad? Dan is deze Griffin Survivor case de perfecte keuze. Deze ultra stevige iPad beschermhoes kan letterlijk een oorlog overleven. De case voldoet aan de eisen van het Amerikaanse en Britse leger qua duurzaamheid en bescherming in de meest extreme situaties.

Doorsturen
@
@
Type de code over